AE

HAARVITAMINES

GEZONDER EN STERKER HAAR NA 1 MAAND

Herken je dat gevoel dat je je haren graag los wil dragen, maar dat je ze toch maar in een staart of dot doet omdat ze anders te droog of te futloos lijken? En betrap je jezelf erop dat, zelfs wanneer je je haren in een staart draagt, ze nog steeds weinig volume hebben? Om nog maar te zwijgen over hoe breekbaar ze aanvoelen zodra je ze weer losdoet?

Bij Iszabeau weten ze er alles over. Ze weten hoe belangrijk je haar is voor je. Want stralend en gezond haar doet je onoverwinnelijk voelen. Houdt blikken gevangen. Tovert vertwijfelde lippen om tot een glimlach. Toont je beste zelf en zet de rest van de wereld op een pauze.

Maar wat als die wereld even te snel voor je gaat. Stress, tijdsnood, onevenwichtige voeding, slaaptekort, ongezonde lucht,… Alles wat je innerlijke balans verstoort, maakt de weg vrij voor dof, dun en breekbaar haar.

Daarom bied ik de haarvitamines van Iszabeau aan. Deze kunnen perfect in combinatie met een keratine- of botoxbehandeling. Voor meer informatie over deze behandelingen, neem gerust contact met me op.

De haarsupplementen van Iszabeau zijn verrijkt met 11 essentiële vitamines en voedingstoffen die je haren een boost geven met mooier, langer en vooral gezonder haar als resultaat.

Ook hebben de haarvitamines een positieve invloed op je nagels en huid. Je nagels groeien niet alleen sneller, ze zijn ook sterker en minder breekbaar. Je huid wordt gehydrateerd waardoor ze gezonder aanvoelt en een mooie glans krijgt.

Eén doos telt 60 vitamines, goed voor een maandelijks gebruik van 2 haarvitamines per dag. De heerlijke zacht zoete ananassmaak maakt er een tasty schoonheidsritueel van! Wil je een optimaal resultaat? Kies dan voor de 3-maanden box.